Cee’s Black & White Challenge : Sculptures, Statues & Carvings (From Indonesia)


Finally I return to Cee again!
For this moment, let me share about various photos I’ve taken from many temples scattered in Indonesia, particularly in Java Island. There are many ancient temples which represent Hinduism and Buddhism in history, and many of them have been preserved and become tourism destinations, while at the same time some are still used for religious rites in particular times.

Here they are for this challenge

ImageBorobudur, Indonesia

Image

This is a relief in Mendut Temple, Central Java (not Thailand!)

Image

Borobudur

Image

Dieng, Central Java

Greetings from Indonesia

Advertisements

24 Comments Add yours

  1. Mengapa kok dikasih keterangan “Not Thailand”, ada yg mirip kayak gitu ya di Thailand?

    1. Dalam banyak hal orang asing sering menyangkanya di Thailand, karena mereka lebih hapal Thailand daripada negeri kita..

      Marketing kita payah.

      1. wah, gitu ya? ngenes kalo gitu.
        Memang di Thailand juga banyak bangunan candi, pura.

      2. Dan semua ukirannya nyaris mirip dengan sini.
        Makanya aku tegesin..Not Thailand..biar puas. Jujur aja lagi ingin lampiaskan semua penat.

      3. Iyo. Pengunjungmu rata-rata wong luar. Terlihat yg nge-Like bukan orang sini sepertinya.

      4. Aku memang lagi berubah Mas. Pangsa pengunjung aku alihkan. Meski mayoritas tetap dari Indonesia, tapi aku tetep seneng kalau dari mana2 datang dan paham apa yg aku sampaikan kendati dominan bukan lg bahasa Indonesia.

      5. Aku lihat live traffic feed nggonmu ae yang lihat darimana-mana ya

      6. Ya, namanya juga usaha sih..hehehehe..

  2. Hanno Phenn says:

    Well done, Super Images and a great post .

  3. Omnduut says:

    Membayangkan kalo foto2 itu dicetak jadi postcards hweeeh kereen!

    1. Hehehehe…ukuran asli tetep aku pegang lhoo..

      1. keren tu cak,

        dicetak dgn nama bambangpriantono πŸ™‚

      2. Terima kasih ya…entar deh kalau ada yg minat boleh rikues.

  4. Cee Neuner says:

    Gorgeous statues!! Thanks for participaing!

    1. You’re welcome Cee…glad to be part of your challenge πŸ˜€

  5. gustavop says:

    IΒ΄ll be there someday !!!!

  6. nurme says:

    Wuah sukses, Mas. Semoga cita-citanya segera tercapai. Jangan melupakan teman lama ya kalau dah terkenal πŸ™‚

    1. Hahahahaha…insyaallah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s